FUN RUN CHALLENGE

Date:26 jun, 2019

FUN RUN CHALLENGE

Op 5 en 6 oktober a.s. zal de succesvolle FUNRUN ludieke obstakelrace worden georganiseerd. Op zaterdag zijn de teams actief in de TEAM Challenge terwijl op zondag de FAMILY race op het programma staat.

De Fun Run “ Team Challenge ” Gemert brengt je in beweging! Het is een sportief evenement met een hoge funfactor, waar je samen met je vrienden, familie, clubgenoten, buren of collega s aan meedoet.

Om toekomstige deelnemers en bezoekers kennis te laten maken met dit grote spektakel is tijdens Gemertmert op het het STOEREDINGENPLEIN een prachtige presentatie gebouwd waar men op een mini circuit kan ervaren wat het betekent om te FUN RUNNEN

Er zal een interactief programma worden gepresenteerd waar het publiek uitgenodigd wordt om bijzondere obstakels te trotseren. Wie durft deze uitdaging aan te gaan ??

Een presentator zal er voor zorgen dat de deelnemers en bezoekers goed worden opgezweept om de sfeer en spanning naar grote hoogte te brengen.
Uiteraard zal deze knaller ook voor de juiste FUN muziek zorgen die je als deelnemer of bezoeker extra zal motiveren om dat te doen waar je normaal niet aan gedacht zou hebben.