FOKPAARDENDAG

Date:26 jun, 2019

FOKPAARDENDAG

De locatie tegenover de ingang van het kasteel is opnieuw het punt waar alle paardenliefhebbers en bezoekers kunnen genieten van de FOKPAARDENDAG.
Ook dit jaar op zondag 8 september tijdens GEMERTMERT zal een groot aantal deelnemers hun prachtige edele dieren presenteren.
Er zijn vele aanmeldingen uit het gehele land om mee te mogen doen aan het festijn dat voor de 77 keer wordt georganiseerd.
De deelnemers vinden het prachtig om bijzonder in onze mooie gemeente Gemert/Bakel op een fantastische plek te gast te mogen zijn.

De stichting fokpaardendag met alle vrijwilligers zullen er uiteraard voor zorgen dat er een programma wordt gepresenteerd welk voor de deelnemers met hun paarden en toeschouwers meer dan interessant is.
Zoals altijd zijn er voor mens en dier prachtige prijzen te verdienen maar het belangrijkste is toch dat jong en oud de liefde voor deze prachtige dieren kan delen.
Ook eervolle vermeldingen en complimenten behoren tot het brede gamma van beloningen.

Uiteraard is dit gehele spektakel gratis te bezoeken voor toeschouwers die worden getrakteerd op een bijzonder uitgebreid programma waarvoor paardenlief-hebbers maar ook vele nieuwsgierigen naar Gemert komen.