ALLES IS TECHNIEK

Date:26 jun, 2019

ALLES IS TECHNIEK

De Alles is Techniek Experience is bedoeld om een bewustwordingsproces van de jongeren en geïnteresseerde volwassenen op gang te brengen.
Om jongeren te laten zien dat ze dagelijks in aanraking komen met elektro-installatietechniek . Maar ook dat het dagelijks leven er heel anders uitziet zonder deze technieken.

De Alles is Techniek Experience is zoveel mogelijk afgestemd op jongeren om de techniek aan te laten sluiten op hun belevingswereld maar ook volwassenen hebben volop de gelegenheid kennis te maken met deze wereld.

Het 12 meter lange voertuig is uitgerust met een theater waar een techniek-film wordt vertoont. De aanwezige bezoekers ervaren op een interactieve manier waar zij techniek allemaal tegenkomen in het dagelijks leven.

Verder kan men op een tablet een badkamer ontwikkelen en deelnemen aan het interactief bordspel Comfort Crisis.
Ook is het mogelijk met de Touchscreen Selfie een professionele selfie te maken over de toekomst in de techniek met een passende kreet.
Daarnaast is er ook nog de mogelijkheid een uniek bezoek te brengen aan een virtuele 3D wereld met de Oculus Rift.

Deze presentatie is dan ook zeer waardevol en geeft een ieder die geïnteresseerd is in techniek een mogelijkheid om kennis te maken met alle kansen die techniek biedt.